ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

Title

Artist


ΘΑΥΜΑ: ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ – Από Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στους κινηματογράφους

Written by on 11 Ιανουαρίου, 2024

Η συγκινητική ταινία για το πώς μια πράξη καλοσύνης μπορεί να ζήσει για πάντα με τίτλο ΘΑΥΜΑ: ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ (αρχικός τίτλος στα αγγλικά: WHITE BIRD) κυκλοφορεί από Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στους κινηματογράφους. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο graphic novel του 2019 του R. J. Palacio και αποτελεί ένα spin-off και prequel της ταινίας ΘΑΥΜΑ (αρχικός τίτλος στα αγγλικά: WONDER) που κυκλοφόρησε το 2017.
Η επίσημη περίληψη του έργου είναι η εξής: “Στο White Bird, ακολουθούμε τον Julian (Bryce Gheisar), ο οποίος παλεύει να βρει πού ανήκει από τότε που αποβλήθηκε από το πρώην σχολείο του για τη συμπεριφορά του σε ένα άλλο παιδί. Για να αλλάξει τη ζωή του, η γιαγιά του Julian (Helen Mirren) του αποκαλύπτει τελικά τη δική της ιστορία θάρρους – κατά τη διάρκεια της νιότης της στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία, ένα αγόρι την προστατεύει από θανάσιμο κίνδυνο. Βρίσκουν την πρώτη αγάπη σε έναν εκπληκτικό, μαγικό κόσμο δικής τους δημιουργίας, ενώ η μητέρα του αγοριού (Gillian Anderson) ρισκάρει τα πάντα για να την κρατήσει ασφαλή.”

Τον Οκτώβριο του 2019, η Lionsgate απέκτησε τα δικαιώματα για το White Bird: A Wonder Story του R.J. Palacio. Ο Palacio είπε ότι “η ομάδα της Lionsgate εκτιμά τους καλλιτέχνες και τους παραμυθάδες και ήταν ζωτικής σημασίας για την επέκταση της κοινότητας των θαυμαστών γύρω από το (σ.σ. κόσμο του) Wonder. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί καθώς έγραφα το White Bird και δεν μπορούσα να νιώσω πιο ασφαλής ότι το νέο μου graphic novel βρίσκεται στα σωστά δημιουργικά χέρια στο σωστό στούντιο.” Η ταινία είναι σε παραγωγή των Todd Lieberman και David Hoberman από την Mandeville Films και των Jeffrey Skoll, Robert Kissel στην εκτελεστική παραγωγή για την Participant. Την ίδια περίοδο ο Marc Forster ανακοινώθηκε ως σκηνοθέτης με τον Mark Bomback στο σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή.

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Bryce Gheisar επιβεβαιώθηκε ότι θα παίξει ξανά τον ρόλο του Julian από την ταινία του 2017, ενώ οι Helen Mirren, Gillian Anderson, Orlando Schwerdt και Ariella Glaser προστέθηκαν στο καστ.

Η ταινία ΘΑΥΜΑ: ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ είναι σε σκηνοθεσία Marc Forster, σενάριο Mark Bomback & R.J. Palacio ενώ παίζουν οι ηθοποιοί Helen Mirren, Gillian Anderson, Olivia Ross, Bryce Gheisar, Patsy Ferran. Η διάρκεια του αμερικανικού δράματος είναι 121 λεπτά.

Αρχική δημοσίευση κειμένου: Say Yes to the Press