ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

Title

Artist


Παραγωγοί

Ο Παναγιώτης Διαμάντης-Dj Pete είναι γεννημένος στην Αθήνα.

Ο Πράκτωρ ΦΒ είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, το χαβιάρι μαύρο, το κρασί παλιό

Ένας επτανήσιος σύγχρονος ποιητής που τον χαρακτηρίζει η πολυπλοκότητα στην αναζήτηση της τέχνης. Ανήσυχος, με την περιέργεια ενός εφήβου, διοχέτευσε το πολυμορφικό του ταλέντο σχεδόν μυθικά.

Σκωπτικός τραγουδοποιός και χρονογράφος, φιλόλογος, ζει από το 2015 στο Μόναχο.

Η Roza Carpediem είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ιταλία..

Η σχέση του Γιώργου Στεφανάκη με το ραδιόφωνο άρχισε από πολύ μικρή, σχεδόν νηπιακή, ηλικία. Θυμάται αμυδρά ένα ραδιόφωνο να παίζει διαρκώς στο σπίτι, ειδικά τις πρωινές ώρες.

Ο Νίκος Φυριππης επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή Twenty two to Twenty four κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22:.00,  αγαπάει την jazz το rock το blues και όχι μόνο....

Η Μαρία .....ενθουσιώδης..για νέα εγχειρήματα, αισιόδοξη -ανιδιοτελής με πηγαίο χιούμορ και υπέροχο χαμόγελο!!!Εκφραστική, συναισθηματική με ευαισθησίες καλλιτεχνικές και οχι μόνο....ξέρει να χαίρεται την ζωή και την απολαμβάνει σε όλες τις εκφάνσεις της... Φευγάτη, παρορμητική, αυθόρμητη και ορμητική όπου χρειάζεται ... Παθιασμένη και ελκυστική, ούσα δοτική για τους φίλους της και όχι μόνο... όλα αυτά συνθέτουν μια πολύ γοητευτική προσωπικότητα αυτή της Μαρίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!